Comprar

Busquem en tot el mercat el teu habitatge ideal
tamara-fosalba

Tamara Fosalba

Gerent i Directora Financiera

Agent Immobiliari / CRS
Responsable Home Staging i Representació de Compradors

Representació de Compradors

Comprar suposa un pas molt important, així ho entenem, pel que la nostra prioritat és entendre les teves necessitats i que aconsegueixis l’immoble que vols , al millor preu possible i sense cap risc.

Quan ens comprometem amb tu per aconseguir-te l’immoble que busques, ho fem de veritat. Partim sempre de les teves necessitats i característiques per assessorar-te i recorrerem el mercat per trobar-te habitatges amb més possibilitats i que s’ajusten a tu, a la teva família i als teus circumstàncies.

Estudiarem amb tu els avantatges i inconvenients de cadascuna de les opcions, t’assessorarem comercial, financera i jurídicament , i negociarem amb els venedors el preu més ajustat possible.

Volem acompanyar-te en tot el procés i que tinguis la satisfacció de trobar l’habitatge ideal per a tu.

Gestionem vendes de tot tipus d’habitatges, totes amb un atractiu que les fa úniques i interessants per als compradors

Què ens diferencia de la resta?

Treballem per a tu

En PROIM Primum Vivere tenim molt clar que l’important són les persones. El nostre treball ens permet una interacció directa, que s’ha d’aprofitar amb total professionalitat per poder identificar les necessitats de tots els nostres clients. Per això, intentem oferir un servei totalment especialitzat a les vostres necessitats de compra:

Com compradors, sempre sereu ben rebuts, us convidarem a conèixer-nos i resoldrem tots els dubtes que tingueu, i el més important, us coneixerem. Perquè per donar-vos un bon servei, necessitem poder conèixer de primera mà la vostra situació i necessitats de demanda des de la primera presa de contacte: necessitem conèixer els vostres motius de compra, els vostres gustos, les vostres necessitats, en definitiva, què és el que busqueu (com, on, per què).

Posarem a la vostra disposició i sense cap compromís nostres serveis financers perquè, en cas de necessitar-ho, obtingueu un estudi de finançament totalment gratuït, amb la finalitat d’ajudar-vos i proporcionar-tota la informació possible.

Trobem el teu habitatge ideal i t’assessorem durant tot el procés

Posteriorment, un cop conegudes les vostres necessitats, la localització del vostre habitatge serà el nostre objectiu. Per a això, buscarem a la nostra àmplia cartera d’habitatges propis i de tots els nostres col·laboradors, que cobreixen tota la zona de Vallès Occidental, la finca idònia, i no cessarem en la recerca i la localització de nous habitatges que s’adeqüin a les vostres característiques.

En tot moment us oferirem total assessorament, immobiliari, financer i jurídic. Us acompanyarem fins al moment de la formalització de la compra, esperant que la nostra feina hagi convertit aquest procés de compra, que també inclou dubtes, incertesa i suposa un pas molt important en les vostres vides, en una etapa el més satisfactòria possible.

Sempre posarem el nostre coneixement i millor voluntat a la vostra disposició.

Has vist les nostres darreres exclusives?

  • All
  • en venda
  • venudes

Quina experiència han tingut els nostres clients?

Assessorament integral i totalment personalitzat.
Tu ets la nostra prioritat

Taxacions realistes i efectives.
L’informe de valoració més complet i que t’ajudarà a vendre en les millors condicions.

Arribem a molta més gent.
amb la xarxa de difusió, comercialització i col·laboració més àmplia del mercat

Mostrem la millor cara del teu habitatge.
Home Staging inclòs en totes les vendes

Reportatge de fotografia i vídeo professional.
Fotografia i vídeo professional per a tots els inmobles.

[mc4wp_form id=”1222″]

Som partners destacats dels principals portals

Tancar

Busques habitatge?

Facilita'ns una mica d'informació i t'enviarem les nostres millors propostes, sense cap compromís.

Sol·licitar informació