Meravellosa casa reformada amb ampli jardí i terrassa en el centre de Sabadell

Category
Comprar

- EN VENDA 395.000 € -

totalment reformada i renovada en el 2007

PROIM comercialitza aquesta meravellosa casa de tipologia anglesa totalment reformada i renovada en el 2007, en ple centre de Sabadell, en una de les zones més tranquil·les i amb millor veïnat de la ciutat, que destaca per la seva excel·lent distribució, per la funcionalitat i amplitud d’espais i el seu bell jardí i preciosa terrassa.

L’habitatge, es distribueix de la següent manera:

En la primera planta, tota destinada a espais comuns i zona de dia, trobem una espaiosa habitació exterior, actualment habilitada com a despatx, un bonic bany amb dutxa i les còmodes escales interiors d’accés a la segona planta. A continuació el bonic i ampli saló menjador, amb accés directe i vistes al preciós jardí. Des del saló menjador, també accedim a la cuina, quadrada, àmplia de tipus Office, pràctica i funcional.

Al jardí (de 30m2) que compta amb una part en sòl de gres i una altra zona empedrada amb passarel·la de tarima i arbres fruiters, tenim una quarta estada en sotacoberta, d’ús molt polivalent.

En la segona planta, tota destinada zona de nit, trobem dues àmplies habitacions dobles, un, la considera la principal, amb vista al carrer mitjançant dos boniques balcó fades tipus de mirador. La segona, amb accés a una preciosa i gran terrassa tipus solarium de 25 m², que compta amb un bonic tendal i que dona accés mitjançant unes escales al jardí. En aquesta planta també es troba el segon bany complet, amb banyera, lavabo de dos sins i un espai condicionat per a situar molt discretament la zona de rentadora.

A més, encara que l’habitatge no disposa de plaça d’aparcament en la mateixa finca, se li ofereix la possibilitat de mantenir en lloguer una plaça molt pròxima a la casa.

 

Consulti’ns més informació sense compromís, estarem encantats d’atendre-li!

Especificacions

Casa
123 m2
1900
3
21
1
25 m2
30m2
Calefacción y AC

Qualificació Energètica

223
37

Vols més informació?