Casa xalet espectacular de 450m2 a 4 vents, amb piscina i jardí a Castellar del Vallès

Category
Comprar

- VENUDA -

És una casa única i robusta, construïda per tenir totes les facilitats i la tranquil·litat de viure en un entorn natural i saludable, oferint-te totes les comoditats que puguis desitjar a tan sols 5 minuts del centre de Castellar del Vallès

Planta principal

Té una entrada àmplia, amb jardí i arbres fruiters. En la planta principal trobem tot un habitatge de 180 m²: bonic rebedor amb armari, gran menjador de 45 m² amb sortida a terrassa, àmplia cuina office amb taula i illa i un distribuïdor a la zona de nit, protegida mitjançant una porta de seguretat, on tenim 2 àmplies habitacions, un bany de disseny amb gran dutxa, una cambra de bugada i planxa, i una gran suite amb un altre bany de disseny i un ampli vestidor. Tot amb excel·lents acabats.

Planta superior

Mitjançant unes escales obertes al menjador, accedim a les altres dues plantes. En la planta superior, trobem un gran espai polivalent, amb sortida a una terrassa solàrium amb espectaculars vistes.

Planta inferior

En la planta inferior, un habitatge perfecte per a la convivència tant a l’estiu i com a l’hivern.

Consta d’un ampli saló menjador, amb un preciós foc a terra, una cuina oberta amb golfa, una habitació doble i un bany amb dutxa, tot amb accés i vistes al jardí i fabulosa piscina.

El jardí

En el jardí, a més de la piscina, trobem una gran barbacoa d’obra totalment equipada i, en un lateral, l’hort. En aquesta planta baixa, també tenim el pàrquing amb plaça per a dos cotxes.

 

És una casa única, que et proporciona desconnexió, naturalesa i tranquil·litat.
No dubti a contactar amb nosaltres per conèixer més detalls.

Especificacions

Casa a 4 vents
391
2005
4
3
2
1
Jardí amb barbacoa
2 cotxes
Ascensor
Calefacció i AC
Piscina
Llar de Foc
Gimnàs

Qualificació Energètica

413
70

Vols més informació?