Casa de disseny, amb piscina, tranquil·litat i vistes a Sant Quirze del Vallès

Category
Comprar

- VENUDA -

Aquesta casa ens encanta pel seu cuidat disseny i pels seus excel·lents acabats. A més està emplaçada en un dels millors espais de la urbanització Ca Pallas-Ca Lllobateras, cantonera, tota exterior i amb excel·lents vistes.

A la casa s’accedeix a través del seu porxo, que ens facilita i obre les opcions d’aparcament. En la planta baixa, tenim el garatge tancat i la sala de màquines, espais amplis amb grans possibilitats. També tenim el bonic rebedor, amb uns amplis armaris de paret, les escales i ascensor.

En la primera planta, tot un habitatge complet: una gran cuina office, l’ampli saló-menjador, tots dos lluminosos i amb sortida directa al jardí amb piscina. En aquesta mateixa planta també disposem de dues habitacions dobles, ambdues amb armaris de paret de gran capacitat. També un gran bany completament exterior.

En la segona planta, dues habitacions molt grans que actualment són el complet gimnàs i un gran despatx. El gimnàs, al seu torn, té accés a una espectacular terrassa solàrium. En aquesta planta també tenim una altra preciosa habitació principal amb un bany d’excel·lents acabats, amb dutxa i banyera.

Si volen una casa preciosa en un entorn tranquil, aquesta és una immillorable opció.

No dubti a contactar amb nosaltres.

Especificacions

Casa a 4 vents
391
2005
4
3
2
1
Jardí amb barbacoa
2 cotxes
Ascensor
Calefacció i AC
Piscina
Llar de foc
Gimnàs

Qualificació Energètica

413
70

Vols més informació?