Bonic dúplex, tipus casa anglesa bis, de 5 habitacions i dues terrasses en COVADONGA, Sabadell

Category
Comprar

- VENUT -

EN UN DELS MILLORS BARRIS DE SABADELL

PROIM comercialitza aquesta bonica, assolellada i àmplia casa de cinc habitacions en un dels millors barris de Sabadell, Covadonga.

La casa compta amb molta claredat, amplis espais i una excel·lent distribució:

En la primera planta, en la zona de nit, disposem de dues còmodes habitacions, una amb sortida a un bonic balcó i l’altra amb gran finestra al safareig i lluerna, molt pràctic o funcional. En aquesta zona també es troba un bonic bany amb dutxa reformat i la zona de dia, composta per un ampli saló-menjador amb una cuina molt assolellada i en concepte obert, que dona sortida a la terrassa, la qual té un traster de gran capacitat que es pot recondicionar com a estudi o habitació d’ús polivalent.

Mitjançant unes còmodes escales accedim a la segona planta, molt espaiosa i tota destinada a zona de nit, que es compon d’una àmplia habitació principal tipus suite, amb grans armaris de paret, un bany amb banyera i sortida des de la mateixa habitació a una bonica i intima terrassa.

L’espaiós distribuïdor, el qual disposa d’armari de paret i una finestra que aporta claredat gràcies a la lluerna, ens dona pas a un tercer bany amb dutxa i a altres dues habitacions àmplies i còmodes.

L’habitatge disposa de calefacció per radiadors, gas natural, sòls de terratzo, fusteria exterior d’alumini i portes de roure.

 

Consulti’ns més informació sense compromís, estarem encantats d’atendre-li!

Especificacions

Pis
87 m2
2007
3
2
1
Parking
Ascensor
Bomba frío y calor

Qualificació Energètica

334
56

Vols més informació?