Preciós pis totalment exterior de 3 habitacions (2 dobles)

Category
Comprar

- VENUT -

AL COSTAT DEL PASSEIG ESPRONCEDA DE SABADELL.

PROIM comercialitza aquest bonic habitatge que destaca per estar en perfectes condicions, i estar és una finca jove i en perfecte estat de conservació, llista per a entrar a viure. A més és totalment exterior.

El pis compta amb una excel·lent distribució: en primer lloc trobem un ampli rebedor que dóna accés al saló menjador, el qual té sortida a un bonic balcó. El saló ens comunica d’una banda amb la cuina, que és exterior, molt còmoda i ben distribuïda i té accés a una galeria i zona de rentada independent. D’altra banda, tenim accés a la zona de nit, composta per tres habitacions, totes exteriors, de les quals 2 són dobles, i el bany amb banyera.

Quant als acabats, disposa de finestres d’alumini climalit, calefacció per radiadors de Gas Natural, fusteria interior de roure i sòls de terratzo en zona de dia i una de les habitacions, i en la principal i l’habitació individual, sòls de parquet.

La comunitat és de tan sols 4 veïns, amb el que hi ha tranquil·litat i bona concòrdia entre tots i el pis no té veïns a dalt.

La zona està envoltada per molts serveis, comerços i transport públic a prop.

No ho dubti, demani’ns més informació sense compromís sobre aquesta àmplia, funcional i preciós habitatge. Estarem encantats d’atendre-li i d’assessorar-lo en tot el que necessiti!

Especificacions

PIs
75 m2
2000
3
1
Si
Calefacción

Qualificació Energètica

364
76

Vols més informació?