Espectacular i única casa en el rigorós centre de Sabadell

Category
Comprar

- VENUDA -

UNA CASA ÚNICA A UNA ZONA PRIVILEGIADA

PROIM comercialitza la venda d’aquesta preciosa i única casa de 344m2, amb 8 metres de façana, en una ubicació totalment privilegiada, en el centre de Sabadell, la qual a més compta amb diferents espais exteriors, ascensor amb llum interior, piscina, garatge per a 2 cotxes i uns acabats magnífics de primera qualitat en tot l’habitatge, amb sòls de marbre, fusteria interior de fusta massissa i calefacció per sòl radiant.

L’habitatge es distribueix en espais molt amplis de la següent manera:

En la planta baixa ens rep un ampli i majestuós Hall el qual ens dóna pas d’una banda al garatge, de gran capacitat per a dos cotxes i, per l’altre, a les precioses escales de marbre, a l’ascensor que ens proporciona una còmoda accessibilitat a les 3 plantes superiors de l’habitatge, a un ampli lavabo de cortesia i a una gran estada, actualment destinada a un gran saló-despatxo d’ús polivalent, que al seu torn té sortida a un bonic i íntim jardí.

La primera planta és molt practica i funcional, d’una banda tenim la cuina office, amb boniques vistes i sortida a un pràctic i acollidor balcó. Al costat de la cuina, tenim el saló amb accés al mateix balcó i vistes al jardí interior, el qual ens proporciona moltíssima llum als dos costats de l’estada. Per l’altre costat, en aquesta mateixa planta, hi ha una preciosa habitació tipus suite amb bany exterior amb banyera d’hidromassatge i dutxa, i un bonic i ben guarnit vestidor.
La segona planta es distribueix en tres ambients. Una gran i lluminosa estada actualment d’ús saló polivalent, on es podrien situar 2 habitacions dobles, una habitació doble amb accés a una gran terrassa solàrium , i un bany complet amb dutxa d’hidromassatge.

En la planta superior, tenim un lavabo de cortesia i dues majestuoses terrasses totes dues amb molta intimitat, una de les quals compta amb una espectacular piscina amb nedo a contra corrent.

Si busca qualitat màxima en la zona privilegiada de Sabadell, li convidem que ens conegui.

No ho dubti, demani’ns més informació sense compromís sobre aquesta àmplia, funcional i preciós habitatge. Estarem encantats d’atendre-li i d’assessorar-lo en tot el que necessiti!

Especificacions

Casa
344 m2
1998
4
3
Garaje
Ascensor
Radiante y AC
Piscina

Qualificació Energètica

237
45

Vols més informació?