Pis totalment exterior i amb balcó en Gràcia Sabadell

Category
Comprar

- VENUT -

TOTALMENT EXTERIOR I AMB BALCÓ

PROIM comercialitza en exclusiva a aquest meravellós pis totalment exterior de tres habitacions, en una de les zones millor comunicades i amb major nombre de serveis i comoditats de Gràcia.

L’habitatge disposa d’una excel·lent distribució: El rebedor ens dóna accés a les dues estades que componen la zona de dia: d’una banda, a l’àmplia i bonica cuina reformada, que al seu torn dóna accés a un safareig molt funcional, exterior, També reformat i condicionat amb bonics armaris de paret a joc de la cuina. D’altra banda, l’ampli saló menjador de 20m2 amb sortida a balcó, els dos molt lluminosos gràcies a la seva orientació Aquest.

Des del saló menjador, s’accedeix a la zona de nit, composta per 3 habitacions totalment exteriors, de les quals una és suite amb armaris de paret i un meravellós i reformat bany amb dutxa, una segona bonica habitació doble i una altra individual amb bastant capacitat. En aquesta zona a més disposem d’un segon bany complet amb banyera.

El pis compta amb finestres d’alumini climalit, sòls de parquet, radiadors de gas natural i aire condicionat.

A més, l’habitatge compta amb una plaça d’aparcament inclosa en el preu i està situada en una comunitat de veïns molt correcta i que disposa de zona comunitària.

No ho dubti, demani’ns més informació sense compromís sobre aquesta àmplia, funcional i preciós habitatge. Estarem encantats d’atendre-li i d’assessorar-lo en tot el que necessiti!

Especificacions

Piso
105 m2
1997
3
2
Garaje
Ascensor
Calefacción y AC

Qualificació Energètica

166
28

Vols més informació?